Interessante links

Boxspring 160x200 interessante links
Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van boxsprings en hebben door de jaren heen heel veel ervaring opgedaan en een netwerk opgebouwd met interessante websites.

Goedkope boxsprings in de Benelux

Een boxspring hoeft niet duur te zijn. Wij van BoschBedding hebben een ruime collectie van betaalbare boxsprings. Iedere boxspring is helemaal op maat samen te stellen. Zo begint u met de maat van de boxspring welke loopt van 120 tot en met 200 en kunt u verder de matrassen, kleur, topper en hoofdbord helemaal naar wens opbouwen. Doordat wij groot en direct bij de fabriek inkopen heeft u altijd de scherpste prijs bij BoschBedding.


Afmeting van een boxspring

Afhankelijk van de ruimte die u zelf heeft in de slaapkamer kunt u een boxspring aanschaffen van 120, 140, 160 of 180 centimeter breed. Wij hebben diverse zeer aantrekkelijke aanbiedingen voor u waaronder bijvoorbeeld de boxspring XXL leverbaar vanaf € 395,-. Zo heeft u een boxspring 140×200, boxspring 160×200 en boxspring 180×200.


Boxsprings van Boschbedding

boxspring 180×200 is onderdeel van Boschbedding. Naast het aanbod aan boxsprings van 180×200 heeft Boschbedding een groot aantal boxsprings. U kunt kiezen uit verschillende design mogelijkheden. Daarnaast kunt u uw eigen boxspring geheel zelf samenstellen. Van het uitkiezen van het design, het type matras en het soort topdekmatras. Dit zorgt ervoor dat u altijd het slaapcomfort kiest wat goed bij uw lichaam past. De beste ondersteuning en jarenlang slaapplezier zijn een gevolg hiervan. Nooit meer slecht wakker worden. Bekijk de ander mogelijkheden voor een boxspring 180×200 op de website van Boschbedding.


Deze website is onderdeel van BoschBedding. Dé voordeligste en beste online boxspring shop van de Benelux.

Waarom wij de beste zijn:

  • Gratis verzending
  • 90 Dagen omruilgarantie
  • Betalen bij levering